Casa de containere - proiect Luhu în China

Proiectul „Luohu a doua linie de aranjament floral” este proiectat în comun de China Construction Design Group Co., Ltd. și GS Housing Design Institute și construit în comun de China Geological Engineering Group și GS Housing.Finalizarea acestui proiect marchează că carcasa GS a intrat oficial în modul EPC.Cu principalele caracteristici ale integrării proiectării, achizițiilor și construcției, are avantaje evidente în scurtarea ciclului de construcție a proiectului, reducerea costului proiectului și reducerea disputelor tuturor părților.Cel mai evident avantaj este că poate juca pe deplin rolul principal al proiectării în întregul proces de construcție, depășind în mod eficient contradicția de restricție reciprocă și deconectare între proiectare, achiziții și construcție, ceea ce conduce la convergența rezonabilă a lucrărilor în diverse etape, să asigure controlul eficient al perioadei de construcție și al costurilor și să se asigure că întreprinderea poate obține beneficii mai bune de investiții.

1
2

Proiectul este situat în sudul districtului Luohu, Shenzhen, „terenul aranjament floral” se referă la zona în care nu există o atribuire clară între cele două zone.Acest orăşel este format din trei zone, care acoperă o suprafaţă totală de aproximativ 550000㎡ și o suprafață totală de construcție de aproximativ 320000㎡, implicând 34000 de gospodării și 84000 de rezidenți.

3
6

Proiectul este compus din zonă de birouri și sală de expoziție, iar zona de birouri este o clădire cu două etaje, cu formă de cadru de oțel și compusă din 52 de case standard, 2 case sanitare, 16 case de trecere și 4 scări;Sala expozițională este realizată din structură de oțel atrium, cu perete cortină exterior din sticlă, pulverizare electrostatică de pulbere la suprafață, și este compusă din 34 de case de înălțime, 28 de case de înălțime de coridor și 2 case de înălțime de toaletă.

4
7

Proiectul „reforma orașului din a doua linie Luohu” este proiectat în comun de China Construction Design Group Co., Ltd. și GS Housing Design Institute;În ceea ce privește arhitectura, injectează stilul de călărie în clădiri, curți și alte stiluri de clădiri.în același timp, creați un grup de clădiri la modă folosind culorile și materialele noi.În cele din urmă, o carte de vizită strălucitoare a orașului este afișată în nordul orașului Luohu.Integrarea orașului și a naturii este unul dintre nucleele acestui design.

8
9

Proiectul integrează biroul și sala de expoziție, ceea ce necesită o atmosferă perfectă, concisă, vedere spațioasă și luminoasă.Prin urmare, designerii folosesc galben îndrăzneț în peretele exterior al biroului, galbenul este cel mai orbitor în șapte culori.Înseamnă că proiectul este „neted și luminos, strălucitor” și se potrivește cu gri albastru pentru a calma întregul proiect fără a pierde moda.Proiectul este inconjurat de umbra verde.Pentru a se integra mai bine în natură, proiectul este acoperit cu culoare de camuflaj.Integrarea arhitecturii și a peisajului natural face corpul și mintea confortabile și minunate.

10
10

În conformitate cu cerințele proiectului, selecția tipului de casă este mai cuprinzătoare și cerințe ridicate privind rezistența la coroziune, etanșare, instalare sigură și aspect frumos.Casele de înălțire de 2,4 m, case de înălțime 3M, case de coridor 3M, case de înălțime de toaletă, case standard 3M și case 3M + cantilever, precum și modelarea generală a băii și a cadrului din oțel sunt toate furnizate de compania noastră.Toate produsele sunt prefabricate în fabrică în avans, iar instalarea este convenabilă.Suprafața pieselor standard este pulverizată cu pulbere electrostatică, fără poluare.

11
12

Primul etaj al biroului este realizat din cadru de otel cu tub din aluminiu granulatie lemn;Etajul al doilea este dotat cu 7 balcoane exterioare și balustrade din sticlă securizată. Zona sălii expoziționale și zona birourilor se completează reciproc;Atriumul folosește o structură de oțel, iar acoperișul este un acoperiș în două versanți cu parapet.Totodata, este dotata cu o casa de inaltare 3M pentru a o combina perfect cu structura de otel.Combinația unei varietăți de culori strălucitoare îi crește vitalitatea și, în același timp, are o atmosferă mai comercială.

13
14

Deoarece apa de ploaie este bogata in locul proiectului, casele sunt trecute cu o calitate superioara in domeniul anticoroziv, impermeabil si etansare... Fiecare casa are un sistem de drenaj intern independent.Apa de ploaie cade pe acoperiș și este condusă în conductele de apă pluvială la patru colțuri prin șanțul format din grinda principală profilată.Apoi este condus în șanțul de fundație prin colțurile inferioare pentru a realiza colectarea eficientă a apei de ploaie.

15
16

Structura de oțel din mijlocul sălii de expoziție adoptă drenaj intern organizat și acoperiș cu două pante.La primul etaj al sălii de expoziție, acoperișul cu o singură pantă cu patru laturi adoptă un drenaj extern organizat, iar jgheabul este aranjat în jurul sălii de expoziție cu țeavă de ploaie din oțel în formă de cobra, care nu numai că completează colectarea apei de ploaie, dar și îndeplinește cerinţele de frumuseţe vizuală într-o măsură mai mare.

_MG_3095
_MG_3126

Ora postării: 31-08-21